ANKO MARITIME AS

Opplev nøyaktigheten

Anko Maritime er et spesialisert rådgivningsselskap som leverer et bredt spekter av oppmålingstjenester. Vi leverer blandt annet undervannsmetrologi, dimensjonskontroll onshore og offshore, kontroll av navigasjonsutstyr om bord, typisk Gyro kalibrering og GPS antenne kontroll, og oppmåling av vind installasjoner, m.m.

I tillegg tilbyr Anko Maritime en pakke med posisjonsstyrings-systemet (Position monitoring system) for lasteoperasjoner med FPSO'er og shuttle tankere.

 

Tjenester & Produkter

anko%20service%20icon-06

3D Laser Scanning

Vi kombinerer de nyeste teknologiene innen 3D-laserskanning med etablerte metoder og ekspertise for å skape et unikt og komplett tilbud til våre kunder.
3D Laser Scanning
anko%20service%20icon-01

Dimensjons kontroll

Dimensjonell kontroll består av anskaffelse, prosessering og presentasjon av geografisk og geometrisk informasjon.
Dimensjonskontroll
anko%20service%20icon-05

Subsea Metrology

Vi kombinerer og tilpasser fotogrammetri med andre teknologier som LBL, 3D-modellering og subsea laserskanning for å løse subseametrologiske utfordringer for våre kunder.
Subsea metrologi
anko%20service%20icon-03

Anko Monitoring Solutions

Anko tilbyr en serie overvåkningsløsninger skreddersydd for en rekke innstillinger. Hver individuelle overvåkningsløsning kan videre tilpasses kundens behov.
PMS
anko%20service%20icon-04

Position and attitude control

Anko Maritime etablerer et fartøy 3D-referansesystem. Dette koordinatsystemet er basert på fartøyets senterlinje, rørbestand og referanseplan basert på hoveddekket
GPS- og Gyro / bevegelsessensor kontroll
anko%20service%20icon-07

Targets for Total Stasjoner

Vi utvikler og selger spesielle mål for totalstasjon for bruk når du utfører dimensjonal kontroll.
Targets for Totalstasjoner